Drake's

A Drake’s of London a legnagyobb független, kézzel varrott nyakkendőkészítő. 1977 óta sikeresen elegyítik a legkiválóbb minőséget és modern felhangú klasszikus stílust darabjaikban. Michael Hill, a cég kreatív igazgatója így fogalmazott: Klasszikus brit stílus az olaszok szemén keresztül.


Ebben a szellemben rendszeres átnézik archív dizájnjaikat, hogy frissítő csavarral ötvözzék a klasszikus mintákat. Alapdarabjaik között hagyományos szövésű darabok találhatóak, mint például a Grenadin. A James Bondot alakító Sean Connery kedvencei ezek az komplex szövésű nyakkendők, amik a mai napig nyolcvanéves kézi szövőszékeken készülnek.

Minden darabot egyesével varrnak a Drake’s londoni műhelyében, ami lehetővé teszi, hogy tökéletes legyen a befejezésük. Személyes kedvenceink a nyersselyem darabok kézzel sodort szegéllyel. Ugyanezt a technikát alkalmazzák a díszzsebkendők készítésekor is, finom kézi megmunkálás a műértők számára.


Biztosra vesszük, hogy választékunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő nyakkendőt vagy díszzsebkendőt bármilyen alkalomra és kellő odafigyeléssel ezek a kiegészítők fennmaradhatnak akár a következő generáció számára is.