Blog

A márka bemutatása

Simon Skottowe
A márka bemutatása

„Jól öltözöttnek lenni olyan, mint szerelmi viszonyt folytatni ruháinkkal, játszani a mintákkal és
tökéletesen harmonikus kapcsolatba bájolni a színeket.”

A 2001 óta Budapest szívében található Simon Skottowe Méretes Szabóság maga a mennyország a tudatosan öltözködő férfiak számára. Maga nemében egyedi, hiszen a környéken az egyetlen olyan férfi ruhákat gyártó, valamint forgalmazó szabóság, melynek tulajdonosa és vezetője egy Londonban tanult szabó. A Simon Skottowe Kft-nél minőségi méretre készített darabok, saját címkés termékek, valamint Európa neves férfiruha márkáiból összeválogatott igényes kollekció is megtalálható.

Simon érdeklődése a varrás iránt igen fiatalon, 7 éves korában kezdődött és hamar a szenvedélyévé vált. A különböző anyagok teljesen lenyűgözték és ösztönei a gyönyörű ruhák felé terelték. Miközben divat szakon tanult az egyetemen, érdeklődése középpontjába a méretre készített férfiruhák kerültek és ezt is választotta karrierjéül immár 30 éve.    

Mióta 21 éve megalapította üzletét a cég hírneve folyamatosan terjed és már népes vásárló köre alakult ki Európa szerte.

2015-ben úgy döntöttünk, hogy megpróbálkozunk egy saját címkés kollekcióval, melyet tavaly nyáron sportos pólóingekkel, majd nadrág kollekcióval bővítettünk. 

A Simonon látható pulóver a Gran Sasso kollekciónk részét képezi. A merino gyapjúból készült kiváló darab a weboldalunkon is megtalálható.