Méretes ing készítés

Az egykor még fehérneműként funkcionáló ingek, amiket egészében eltakart az öltöny, mára már minden férfi ruhatárában fontos szerepet töltenek be. Az elmúlt évtizedben elfogadottá vált a zakó levétele és a mellény viselése sem kötelezettség, hanem egyéni döntés. A gallér és mandzsetta helyett az egész ing látható, így ez az önkifejezés egy újabb eszközévé vált.

Az ingkészítés folyamata

IDŐPONT FOGLALÁS

Legyen a motiváció stílus vagy kényelem, a méretre készített ingek felszabadító élményt nyújtanak. Tökéletesen illeszkednek, hiszen Simon egyedi szabásmintát készít minden ügyfél számára, ami pontosan követi a test méreteit és alakját. Nincs többé felgyűrődött felesleg a karok alatt, túl rövid ujjak vagy szoros gallér. Az méretre szabott ingeknek tökéletes az esése a vállrészen és feszülés nélkül simulnak a testre, ezzel biztosítva a szabad mozgást. Az ideális forma érdekében próbainget használunk, amit Simon személyesen készít el minden vásárlónak.

A gallér alakjának kiválasztása szintén egy fontos lépés. A döntés során figyelembe vesszük a kívánt stílust, valamint a nyak, váll és fej arányait. A kézelő lehet szimpla vagy dupla mandzsettás, a kalandvágyóbbak pedig akár a koktélmadzsetta mellett is dönthetnek.



A kiváló minőségű szövetek elengedhetetlen elemei a gyönyörű ingeknek. A Cotonficio Albinivel együttműködve több mint ezer anyagból áll kínálatunk, amelyek között mind stílusban, mind kényelemben megtaláljuk Ön számára a tökéleteset. Legyen szó pamutról vagy lenről, az összes Albini anyag kivételesen hosszú szálakból készül melynek köszönhetően puha, selyemszerű hatásuk van, mégis nagyon erősek és évekig kitartanak.

A finom szövetek finom varrást érdemelnek, ingeinket pedig kézzel szabják és varrják hagyományos egytűs varrással. A centiméterenként hét öltésnek köszönhetően a varratok szépen illeszkednek a testhez.

Utolsó simításként kerülnek fel rá a gombok. Az egyedi ing készítés előnyei közé tartozik, hogy a vásárló gyönyörű igazgyöngy gombok közül választhatja ki a neki legjobban tetszőt.

FOGLALJON IDŐPONTOT