Blog

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak, akik szeretik a minőséget

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak, akik szeretik a minőséget

Nem tudja, mit kérjen karácsonyra? Inspirációt keres, mi lehet a legjobb ajándék egy úriembernek? Íme pár ajándékötlet, ami megkönnyítheti a keresgélést.

Persze a férfiak zöme szintén ezt gondolja, amikor a másik nemnek kell meglepetést vásárolni, de a legtöbb nő valószínűleg egyetértene, ha kijelentenénk; férfiaknak nehéz ajándékot venni. Mégis, úgy gondoljuk, hogy a Simon Skottowe-nál könnyen rábukkanhat a tökéletes ajándékra, amivel emlékezetessé varázsolhatja az idei karácsonyt. Mutatjuk néhány kedvencünket.

Lényegében bármi Gran Sasso-tól

A Gran Sasso kötött árui mind olyan alapdarabok, amikkel nem lehet mellé nyúlni. Az márka nagy hangsúlyt fektet a tudatos divatiparba, alapkollekciójukat merinó, kasmír és selyem darabok alkotják. Ez természetesen szezonálisan változik, de a különböző textúrájú, színpompás darabok mindig helyet kapnak. Választhat vastag, 100% gyapjú garbót, finomkötött pulóvert, kasmírsapkát vagy cipzáras dzsekit, az olasz minőség mindig garantált.

Minőségi sál a hideg ellen

Mondhatjuk azt, hogy a mostani decemberünk olyan, amilyet évek óta nem láttunk. A hó esik, hideg van és a szél is erősen fúj. Ilyenkor kézenfekvő megoldás lehet egy magas színvonalat képviselő sál. A Petronius 1926 új sálkollekciója tökéletes választás lehet. A nagyméretű finom gyapjúsál remek része lehet egy klasszikus vagy akár egy hétköznapibb viseletnek is. Ez a több színválasztékban is kapható, halszálkamintás termék lehet épp az, ami kitűnő választás lehet a karácsonyfa alá, hisz minden viseletet képes feldobni.

Elegáns kiegészítők

A laikus azt gondolná, hogy férfi kiegészítőkből kevés van, pedig egy egészen színes palettából választhat a vásárló. Az Il Busetto névjegykártyatartója például minden üzletembernek jól jöhet. A toszkán készműves remekművet gyártó márka több termékkel is megtalálható a piacon. A névjegykártyatartó mellett aprótartó, pénztárca és kártyatartó is több színben megtalálható a kínálatban, így téve még személyesebbé ezt az amúgy is nagyszerű ajándékötletet.

Színek mindehol!

Sok módja van annak, hogy feldobjunk egy-egy összeállítást. Vehetünk színes, de ízléses zoknit, tekerhetünk sálat a nyakunkba, viszont ha valami igazán különlegesre vágyunk, akkor a díszzsebkendőkkel és nyakkendőkkel nem foghatunk mellé. Az 1926-ban alapított Petronius márkánál biztos megtaláljuk azokat a darabokat, ami az öltönyünkhöz és a hangulatunkhoz egyaránt passzolnak. Egy jól kiválasztott nyakkendő vagy díszzsebkendő minden fontos és kevésbé fontos eseményre elkísérheti a gazdáját, ezért tökéletes, akár évekre szóló karácsonyi ajándék válhat belőle.